Van Weersel & Zn.
Oldenzaalsestraat 126
7514 DS Enschede
(053) 435 46 28
info@weersel.nl

Klarinetten

Hieronder vindt u een beperkte greep uit leverbare merken Klarinetten.
Prijs en modelwijzigingen voorbehouden.

Buffet Crampon
from 1825 to the present

 

een bedrijf met een verleden waar vele bekende namen in voorkomen, een groot scala aan producten vertegenwoordigen en een begrip over de gehele wereld is geworden.

Klarinetten van beginners tot de meest kritische musici, uitgevoerd in vele verschillende materialen en types klarinetten.

Schreiber

Een Houtinstrumenten bouwer met een combinatie van traditie en de modernste productie methodes die er op dit moment zijn. Producten met een uitgeprezen gevoel voor klank en  grote speel  technische aspecten .

Claripatch

Claripatch is een heel dun aluminium gecoat plastic plaatje verkrijgbaar in 8 verschillende vormen en diktes. Het wordt tussen het mondstuk en het riet geplaatst en elke pad heeft een eigen specifiek karakter.
Tevens is het mogelijk  meerdere of verschillende patch te gebruikten zodat individuele specifieke problemen worden opgelost of bepaalde wensen worden bereikt.

           

Selmer Paris

Een assortiment klarinetten welke zijn gecombineerd uit traditionele instrumenten en gespecialiseerde instrumenten voor het spelen van specifieke werken.

Dé studentenklarinet van SeleS by Henri SELMER Paris.
Onder de naam SeleS worden instrumenten gefabriceerd in een andere budgetlijn.
Naast de Axos altsaxofoon, zijn er ook twee SeleS klarinetten op de markt gebracht; Présence  en Prologue dé betere studentenklarinet. 

Wij vertegenwoordigen een groot assortiment klarinetten en daarbij behorende onderdelen voor deze instrumenten Incl. een uitgebreid scala aan rieten en mondstukken.

Uiteraard vinden reparaties en revisies voor ons zelf en andere bedrijven in ons eigen atelier plaats zodat een vlotte gang van zaken kan worden gegarandeerd. Hiernaast leveren wij een groot assortiment materialen voor reparaties aan doe het zelf  en professionele reparateurs.

Naast de bovengenoemde merken leveren we ook merken als Yamaha, Keilwerth, Uebel,  Vito, Jupiter , Conn-Selmer en vele anderen.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Door nieuwe maatregelen moeten wij helaas binnen ons bedrijf een aantal dingen aanpassen.

Voor reparaties en de groothandel zijn wij open, halen, brengen en bezorgen is mogelijk. Dit geld ook voor Bestelde goederen.

We zijn bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 op woensdag van 9.00 tot 13.00 en Zaterdag van 10.00 tot 15.00. Voor noodgevallen en of vragen zijn we natuurlijk telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer of bij geen gehoor op 06-49676045 tijden de normale winkel uren. Wij gaan ervanuit dat we na 9 februari weer als vanouds voor U klaar kunnen staan.

 

Wij nemen  extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.
Wel hebben wij een manier gevonden om  blaasinstrumenten uit te proberen voor de serieuze koper, dit kan echter maar door 1 blazer tegelijk en kan er 1 extra persoon meekomen als ondersteuning om te luisteren.


Om de gezondheid van u en ons te garanderen hebben we een aantal verzoekjes en tips.
Bent u klachtenvrij? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel.
-We verzoeken u wel strikt de persoonlijke hygiëne in acht te nemen kom zo veel mogelijk alleen.
Heeft u (lichte) klachten? Ziek dan eventjes goed uit en kom een andere keer langs in onze winkel of laat het ons via telefoon of mail weten dan sturen we benodigdheden graag aan U op.

We hopen je in goede gezondheid te kunnen helpen.


Gebruikt U uw instrument even niet misschien nu de tijd om een grondige onderhouds beurt te laten doen, zodat het instrument straks weer in top conditie is.

 

Volg  / Like ons op face book. voor de muzikale nieuwtjes.

 

Diana 2000 instrumenten
Top kwaliteit instrumenten uit eigen atelier.
Klik hier voor de prijslijst. 

Diana 2000J.F.Kayser
Weersels eigen productie merken.
Top kwaliteit voor een nette prijs