Van Weersel & Zn.
Oldenzaalsestraat 126
7514 DS Enschede
(053) 435 46 28
info@weersel.nl

Saxofoon

Een greep uit onze selectie van de op dit moment populaire saxofoons.
Uiteraard zijn alle andere merken ook leverbaar

Selmer Paris.

In 1922 stond Selmer geregistreerd als Henri Selmer & Cie, er waren destijds reeds 180 mensen voor het bedrijf werkzaam. 1922 was tevens het jaar dat Selmer Frankrijk Adolph Sax & Cie overnam, hiermee startte het legenedarische tijdperk van de Selmer saxofoons. De huidige Selmer saxofoons komen tegemoet aan de behoeften van professionele als amateur saxofonisten in zowel de klassieke als lichte muziek
Selmer heeft met de Super Action II een belangrijke stap gezet in instrumentaal onderzoek waarbij de akoestische kwaliteiten zijn geoptimaliseerd door precisietechnieken. De Serie III set de geschiedenis van het selmer geluid voort: open en kernachtig laat het instrument zich prettig bespelen. Ook met de versie  Reference Saxofoon heeft selmer weer een grandioos instrument geleverd.

Seles by Selmer een mooie betaalbare Selmer alt sax afgemonteerd in frankrijk.

J.Keilwerth

Sinds 1925 hebben zij  succesvolle series saxofoons met grote zorg op de markt gebracht.

In het middelpunt de muzikant op de voorgrond de klank met een zeer individuele sound, alleen perfect gereedschap geeft de muzikant gelegenheid om zich volledig op zijn prestatie te richten.

Voordelige saxofoons bij van Weersel

Yanagisawa

Yanagisawa saxofoons worden sinds 1893 in Japan geproduceerd met waarin in alle fases van de productie wordt gewerkt met een zeer hoogstaande technologie, gereedschappen en machines zodat alle in eigen huis kan worden geproduceerd van sopranino tot aan de bariton sax toe.

Le Monde

Le Monde behoort tot de topklasse in het semiprofessionele segment van saxofoons en zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen verschillende Europese professionele saxofonisten, Blaasinstrumenten Import Nederland en een onafhankelijke saxofoonproducent in Taiwan.

Antiqua  Saxofoons voor beginners tot de professionals.

Yamaha

Inspirerende instrumenten voor elke speler tot op grote hoogte. Van Bariton tot sopraan van serieuze student tot top artiest. Yamaha bied een breed assortiment modellen dat meer dan het simpelste voor de muzikant bied. 

Andere merken :

  • Chateau
  • Antiqua
  • Jupiter
  • Buffet Crampon
  • Conn
  • SML

Uiteraard vinden reparaties en revisies voor ons zelf en andere bedrijven in ons eigen atelier plaats zodat een vlotte gang van zaken kan worden gegarandeerd. Hiernaast leveren wij een groot assortiment materialen voor reparaties aan doe het zelf  en professionele reparateurs.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Terwijl de activiteiten langzaam worden hervat, uiteraard mét talloze gezondheidsrichtlijnen, willen we u de impact van hydroalcoholische gel op bepaalde muziekinstrumenten onder aandacht brengen.

Nitrocellulose lak en hydroalcoholische gel:

Sommige van onze muziek instrumenten, en in het bijzonder bepaalde gitaren, zijn uitgerust met nitrocelluloselak.
De afgelopen weken is hydroalcoholische gel echter essentieel geworden in onze dagelijkse activiteiten. Aangezien deze gel corrosieve bestanddelen bevat, kan deze een bedreiging vormen voor de lak, vooral als deze vlak voor het bespelen of testen van het instrument is gebruikt. Voor verzilverde instrumenten is dit nog niet geheel duidelijk.

Daarom vragen wij uw uiterste waakzaamheid.
Om aantasting van de te voorkomen, wordt het sterk aanbevolen om uw handen te wassen met water en zeep en ze grondig te drogen na het aanbrengen van hydroalcoholische gel.

1. Toepassing van hydroalcoholische gel als dit nodig zou zijn.

2. Handen wassen met water en zeep

3. Drogen van de handen

4. Instrument bespelen

We wensen u veel speel plezier!

---------------------------------------------

Wij nemen de komende tijd extra maatregelen om de
verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.
Wij hebben wij een manier gevonden om  blaasinstrumenten uit te proberen voor de serieuze koper, dit kan echter maar door 1 blazer tegelijk en kan er 1 extra persoon meekomen als ondersteuning om te luisteren.


Om de gezondheid van u en ons te garanderen hebben we een aantal verzoekjes en tips.
Bent u klachtenvrij? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel.
-We verzoeken u wel strikt de persoonlijke hygiëne in acht te nemen.
Heeft u (lichte) klachten? Ziek dan eventjes goed uit en kom een andere keer langs in onze winkel of laat het ons via telefoon of mail weten dan sturen we benodigdheden graag aan U op. We hopen je in goede gezondheid te kunnen helpen.


Gebruikt U uw instrument even niet misschien nu de tijd om een grondige onderhouds beurt te laten doen, zodat het instrument straks samen met U weer in top conditie is.

 

Volg  / Like ons op face book. voor de muzikale nieuwtjes.

 

Diana 2000 instrumenten
Top kwaliteit instrumenten uit eigen atelier.
Klik hier voor de prijslijst. 

Diana 2000J.F.Kayser
Weersels eigen productie merken.
Top kwaliteit voor een nette prijs