Van Weersel & Zn.
Oldenzaalsestraat 126
7514 DS Enschede
(053) 435 46 28
info@weersel.nl

Klarinetten

Hieronder vindt u een beperkte greep uit leverbare merken Klarinetten.
Prijs en modelwijzigingen voorbehouden.

 

 

 

 

Buffet Crampon
 

een bedrijf met een verleden waar vele bekende namen in voorkomen, een groot scala aan producten vertegenwoordigen en een begrip over de gehele wereld is geworden.

Klarinetten van beginners tot de meest kritische musici, uitgevoerd in vele verschillende materialen en types klarinetten.

Schreiber

Een Houtinstrumenten bouwer met een combinatie van traditie en de modernste productie methodes die er op dit moment zijn. Producten met een uitgeprezen gevoel voor klank en  grote speel  technische aspecten .

Uebel Klarinetten sinds 1936

           

Selmer Paris

Een assortiment klarinetten welke zijn gecombineerd uit traditionele instrumenten en gespecialiseerde instrumenten voor het spelen van specifieke werken.

Dé studentenklarinet van SeleS by Henri SELMER Paris.
Onder de naam SeleS worden instrumenten gefabriceerd in een andere budgetlijn.
Naast de Axos altsaxofoon, zijn er ook twee  klarinetten op de markt gebracht; Présence  en Prologue dé betere studentenklarinet. 

Wij vertegenwoordigen een groot assortiment klarinetten en daarbij behorende onderdelen voor deze instrumenten Incl. een uitgebreid scala aan rieten en mondstukken.

Uiteraard vinden reparaties en revisies voor ons zelf en andere bedrijven in ons eigen atelier plaats zodat een vlotte gang van zaken kan worden gegarandeerd. Hiernaast leveren wij een groot assortiment materialen voor reparaties aan doe het zelf  en professionele reparateurs.

Naast de bovengenoemde merken leveren we ook merken als Yamaha, Keilwerth, Uebel,  Vito, Jupiter , Conn-Selmer en vele anderen.

Terug naar het overzicht

Nieuws

Aangepaste openingstijden tussen 18 juni en 5 juli op Dinsdag Donderdag en Vrijdag, open van 11.00 tot 18.00. op Woensdag en Zaterdag zijn we normaal als altijd open.
 

Diana 2000 instrumenten
Top kwaliteit instrumenten uit eigen atelier.
Klik hier voor de prijslijst. 

Diana 2000J.F.Kayser
Weersels eigen productie merken.
Top kwaliteit voor een nette prijs